Platvoet: Alles over platvoeten

Ontdek alles over platvoeten en hoe podotherapie kan helpen. Leer meer over de oorzaken, symptomen en effectieve behandelingen voor platvoeten, en ontdek hoe podotherapeuten gespecialiseerde zorg bieden om uw voetcomfort te verbeteren en uw klachten te verhelpen. Leer ook over doorgezakte voeten bij zwangerschap, kinderen en overgewicht.

Lees verder »

Orthopedische steunzolen: De weg naar gezonde voeten

Ontdek hoe orthopedische 3D steunzolen oftewel podotherapeutische zolen kunnen bijdragen aan gezonde voeten en een verbeterde levenskwaliteit. Leer over de voordelen van op maat gemaakte oplossing voor pijnverlichting, houdingscorrectie en verbeteren van sportprestaties.

Lees verder »

Alles wat je moet weten over voorvoetklachten

Wordt u ook dagelijks belemmerd met pijn aan uw voorvoet? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het is belangrijk dat de oorzaak van uw pijnklacht wordt achterhaald. Geen zorgen, bij Foot First Podotherapie Eindhoven helpen wij u van uw voorvoetpijn af. Maak nu een afspraak!

Lees verder »

Podotherapie en lage rugklachten

Heeft u last van lage rugpijn? Foot First Podotherapie Eindhoven biedt professionele podotherapie en acupunctuur behandelingen om u te helpen bij het verminderen van pijn en het verbeteren van uw algehele gezondheid. Maak nu een afspraak!

Lees verder »

Zweepslag kuit behandelen met podotherapie

Een zweepslag is een plotselinge scheuring van de kuitspier. Dit kan gebeuren tijdens het sporten, maar ook tijdens dagelijkse activiteiten. Vaak ontstaat een zweepslag door een explosieve beweging waarbij de kuitspier plotseling wordt belast. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren tijdens het sprinten, springen of afzetten. Gelukkig is een zweepslag goed te behandelen!

Lees verder »

Hielspoor zooltjes laten maken

Heeft u last van pijnlijke hielspoor en wilt u graag weten hoe u hier vanaf kunt komen? Bij Foot First kunnen we u helpen met speciaal op maat gemaakte hielspoor zooltjes. In deze blog leggen we uit wat hielspoor is, hoe onze zooltjes werken en wat u kunt verwachten van de behandeling.

Lees verder »

© 2023 Foot First Podotherapie & Acupunctuur